Αναπόφευκτα, με τα χρόνια το πρόσωπό μας χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του, λόγω της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης. Ωστόσο, αν λάβουμε προληπτικά μέτρα και του εξασφαλίσουμε κάποια ειδική φροντίδα, είναι δυνατό να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσης και, πάνω απ’όλα, να αποτρέψουμε τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Αναζητώντας τις καλύτερες συμβουλές για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και της σφριγηλότητας του προσώπου, βρήκαμε μια εξαιρετική θεραπεία που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη φροντίδα της ομορφιάς μας με αξιοσημείωτο τρόπο. Περιλαμβάνει ένα μασάζ με κουτάλια ή κουταλάκια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι περιλαμβάνει το μασάζ με κουταλάκια;
Η τεχνική του μασάζ με κουταλάκια είναι πολύ απλή και, και χρειάζονται μόνο δέκα λεπτά τη μέρα. Θα χρειαστείτε μερικά κουταλάκια του τσαγιού, ένα ποτήρι κρύο νερό με παγάκια και ένα μπολ ζεστό ελαιόλαδο, λινέλαιο ή ηλιέλαιο. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη διαδικασία αυτής της εξαιρετικής περιποίησης βήμα προς βήμα.

Βήμα 1. Αφαιρέστε εντελώς όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό σας, καθαρίστε το όπως συνήθως και, τέλος, απλώστε μια καλή ενυδατική κρέμα. Στο μεταξύ, απολυμάνετε τα κουταλάκια με λίγο οινόπνευμα και βάλτε τα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πάγο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης