1. Προτιμήστε τα χαλαρά ρούχα. Όσο πιο χαλαρά τόσο το καλύτερο. Στην πραγματικότητα όσο λιγότερο ύφασμα αγγίζει το σώμα σας, τόσο πιο δροσερό θα είναι. Ένα χαλαρό και αεράτο maxi φόρεμα είναι αναντίρρητα πιο δροσερή επιλογή από ένα σορτσάκι κι ένα εφαρμοστό μπλουζάκι.

2. Αποφύγετε το σουτιέν με ενίσχυση και αντ’ αυτού προτιμήστε ένα χαλαρό σουτιέν με μαλακή μπανέλα ή ένα μπουστάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Τα πλεκτά ρούχα με ανοιχτή ύφανση είναι πραγματικά ο πιο σίγουρος και επιτυχής τρόπος για νιώσετε στο 100% το δροσιστικό αεράκι.

4. Αποφύγετε τα συνθετικά υφάσματα. Τα φυσικά υφάσματα, όπως για παράδειγμα το βαμβάκι, έχουν την δυνατότητα να αναπνέουν, σε αντίθεση με τα συνθετικά, λόγου χάρη τον πολυεστέρα. Επίσης απορροφούν καλύτερα τον ιδρώτα και στεγνώνουν πιο εύκολα. Με άλλα λόγια, θα νιώθετε λιγότερο ιδρωμένες φορώντας φυσικά υφάσματα.

5. Κάνετε ένα ζεστό χαλαρωτικό ντους για να μειώσετε την θερμοκρασία του σώματος σας και απομακρύνετε τυχόν ρύπους και νεκρά κύτταρα που καθιστούν το σώμα θερμότερο. Αν και το κρύο ντους φαντάζει πιο ελκυστικό, στην πραγματικότητα θα αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος σας. Δηλαδή θα αρχίσετε να ιδρώνετε, πριν καν φύγετε από το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα τρικ στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης