Υλικά:

• Τριμμένα αμύγδαλα 225γρ.
• Ζάχαρη άχνη 115γρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Ψιλή ζάχαρη 115γρ.
• 1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο
• Χυμό λεμονιού 5ml (1κ.γ.)
• Άρωμα βανίλιας ή αμυγδαλέλαιο 1-2 σταγόνες

Για να καλύψετε ένα κέικ με αμυγδαλόπαστα

1. Πρώτα φτιάξτε ένα γλάσο βερίκοκου. Λιώστε 115γρ. μαρμελάδα βερίκοκο με 30ml (2 κ.σ.) νερό και αφήστε τα να βράσει, ανακατεύοντας. Σουρώστε την και χρησιμοποιήστε την ζεστή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης