Υλικά:
• Τριμμένα αμύγδαλα 225γρ.
• Ζάχαρη άχνη 115γρ.
• Ψιλή ζάχαρη 115γρ.
• 1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο
• Χυμό λεμονιού 5ml (1κ.γ.)
• Άρωμα βανίλιας ή αμυγδαλέλαιο 1-2 σταγόνες
Για να καλύψετε ένα κέικ με αμυγδαλόπαστα
1. Πρώτα φτιάξτε ένα γλάσο βερίκοκου. Λιώστε 115γρ. μαρμελάδα βερίκοκο με 30ml (2 κ.σ.) νερό και αφήστε τα να βράσει, ανακατεύοντας. Σουρώστε την και χρησιμοποιήστε την ζεστή…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr