Υλικά:

• 75 γρ. μπισκότα τύπου digestive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 15 γρ. σοκολάτα γάλακτος ή υγείας
• 15 γρ. βούτυρο ανάλατο
• 3 φύλλα ζελατίνης
• 200 γρ. φράουλες
• 120 γρ. PHILADELPHIA Light
• 1 κουτ. γλ. ζάχαρη
• 100 γρ. άπαχο γιαούρτι

Εκτέλεση:

1. Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο πολυμίξερ. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά. Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μείγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει.

2. Ψιλοκόβετε τα ¾ της φράουλας στο μίξερ και έπειτα ανακατεύετε καλά με το PHILADELPHIA, τη ζάχαρη και το γιαούρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Τοποθετείτε τις ζελατίνες σε κρύο νερό, μέχρι να μαλακώσουν, και τις στραγγίζετε καλά. Έπειτα, τις λιώνετε σε ένα μπεν μαρί με 4 κουταλιές της σούπας νερό και στη συνέχεια ενώνετε με το μείγμα της φράουλας.

4. Ρίχνετε όλο το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες. Ανοίγετε τη φόρμα και σερβίρετε με μικρά κομματάκια φράουλας στην κορυφή.

Mία συνταγή από το PHILADELPHIA

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης