Υλικά

καρπούζι κομμάτια – 2 φλιτζάνια
λίγο τριμμένο τζίντζερ (1 κουταλιά γλυκού)
φρέσκο χυμό λεμονιού – 1 κουταλάκι του γλυκού
αλάτι – μια πρέζα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Αφαιρέστε τους σπόρους από το καρπούζι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε καλά. Δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε νερό, διότι το καρπούζι περιέχει αρκετό νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρίχνετε τον χυμό σε κανάτα και αποθηκεύετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σερβίρετε.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης