Υλικά:

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα και δέρμα (περίπου 1 κιλό)
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
1/4 φλιτζανιού φέτα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας κρέμα τυρί
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
φρέσκα κλωναράκια βασιλικού (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Τοποθετείτε τις λιαστές ντομάτες σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη φέτα, το τυρί κρέμα και το βασιλικό. Με μια μεγάλη κουτάλα ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράσσετε τα φιλέτα κοτόπουλου έτσι ώστε να δημιουργήσετε στη μέση έναν χώρο για γέμισμα. Γεμίστε τα φιλέτα κοτόπουλου με το μείγμα του τυριού που έχετε ήδη ετοιμάσει και κλείστε τα στερεώνοντάς τα με οδοντογλυφίδες για να μη χυθεί η γέμιση. Πασπαλίστε το κοτόπουλο με το πιπέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης