Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το World Class, η κορυφαία πλατφόρμα της τέχνης του mixology παγκοσμίως, συνδιοργανώνουν το Athens Fine Drinking by World Class, την πρώτη εβδομάδα cocktail & spirits της Αθήνας.

Από 1 έως 4 Ιουνίου, για τέσσερις μόνο μέρες, το Παλαιό Χρηματιστήριο στην οδό Σοφοκλέους μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο pop-up bar και σε συνεργασία με 23 κορυφαία bars του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, διαμορφώνουν το χάρτη ενός νέου θεσμού που αποθεώνει μοναδικά spirits και προσφέρει fine drinking εμπειρίες. To Αthens Fine Drinking έρχεται να δώσει νέα πνοή στην πόλη, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που η καρδιά της διασκέδασης χτυπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πυρήνας του Athens Fine Drinking είναι το Παλαιό Χρηματιστήριο φιλοξενώντας έξι μικρότερα pop-up bars που θα σερβίρουν μοναδικά cocktails με βάση κορυφαία spirits. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο έχουν προγραμματιστεί κάθε βράδυ καλλιτεχνικές δραστηριότητες, διαφορετικά events, πρωτότυπα serves και mentorings που θα μυήσουν το κοινό στην κουλτούρα και τη φιλοσοφία του fine drinking.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης