Με ωραία τραγανή κρούστα, αυτές οι νόστιμες πατατούλες συνοδεύουν υπέροχα πιάτα με κρεατικά ή κοτόπουλο.

Υλικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

600γρ. πατάτες μικρές, στρογγυλές
1 κουτ. σούπας κοφτή πάπρικα γλυκιά

1 ποτήρι του νερού Μοσχοφίλερο από την Αρκαδία
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού κοφτό τζίντζερ σε σκόνη
Αφθονο λάδι για τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθαρίζετε τις πατάτες από τη φλούδα τους και τις ξεπλένετε καλά κάτω από άφθονο νερό. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε μπόλικο λάδι και τις τηγανίζετε μέχρι να μισοτηγανιστούν και να κάνουν μια απαλή, ρόδινη κρούστα. Τις βγάζετε και τις ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από τα λάδια…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης