Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 συσκευασία μακαρόνια πέννες
1 κρεμμύδι ψιλoκομμένο
3 μεγάλες ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
½ φλυτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 φλυτζάνι του τσαγιού κρασί αρετσίνωτο
½ φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
40 γραμμάρια τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Πρώτα, βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Όσο τα μακαρόνια βράζουν εμείς βάζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι κι όταν βγάλει το άρωμα της, την αφαιρούμε…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr