Υλικά:

200 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη
150 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
3 αβγά, χτυπημένα
400 γραμμάρια καρυδόψιχα
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Τοποθετείτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τα λιώνουμε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο 1 λεπτό.

Σε ένα μίξερ ανακατεύετε τη ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μείγμα αβγού και ανακατεύετε.

Ανακατέψτε μέσα στο μείγμα αβγού τη βανίλια και το αλεύρι μαζί με την καρυδόψιχα. Ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί τετράγωνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης