Υλικά
Για το πέστο
4 ματσάκια βασιλικός
2-3 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες
200 ml ελαιόλαδο
80 γραμμάρια κουκουνάρια, καβουρδισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι
100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τα μακαρόνια
1 πακέτο μακαρόνια (Νο 7)
10 ντοματίνια ψημένα στο γκριλ για 6-7 λεπτά
Εκτέλεση
Για το πέστο
Σε αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε σε μέτρια ως δυνατή φωτιά το κουκουνάρι για 2-3 λεπτά…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr