Το σπανάκι είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Η σπανακόπιτα μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες γεύμα. Δοκιμάστε τη συνταγή και απολαύστε την.

Υλικά
800 γραμμάρια σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι, τριμμένο
350 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
8 φύλλα κρούστας εμπορίου
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Αρχικά σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξηρό κρεμμύδι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια για να σοταριστούν ελαφρά. Κόβουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια και τη ρίχνουμε και αυτό μέσα στο τηγάνι μαζί με το ωμό σπανάκι αφού το έχουμε κόψει σε χοντρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά το σπανάκι μέχρι να μαραθεί και να μειωθεί ο όγκος του. Λίγο πριν βγάλουμε το τηγάνι από τη φωτιά ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης