1. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα τα πιο φρέσκα υλικά και όλα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βγάλτε τα μία ώρα πριν στον πάγκο σας. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη ομογενοποίηση των υλικών, παίρνουν περισσότερο αέρα στο χτύπημα τον οποίο εγκλωβίζουν, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι αφράτο κι αέρινο κέικ.

2. Για να φέρετε γρήγορα σε θερμοκρασία δωματίου τα αβγά, τα βυθίζετε σε ζεστό νερό για 15′. Προσοχή, το νερό πρέπει να είναι ζεστό κι όχι βραστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Για να καταλάβετε αν τα αβγά είναι φρέσκα, τα βυθίζετε σε μπολ με νερό. Αν βυθιστούν είναι φρέσκα κι αν επιπλέουν, μπαγιάτικα.

4. Για να φέρετε γρήγορα το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κόψτε το σε μικρά κομματάκια και αφήστε το για 15′ κοντά σε ζεστό σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης