Μπορεί μια κοινή θνητή να γίνει σαν την Beyonce και την Taylor Swift; – Κάθε τρεις και λίγο διαβάζουμε τις δίαιτες των σταρ, οι οποίες χάνουν πολλά κιλά με τρόπο μαγικό … Έχουν όμως αποτέλεσμα αυτές οι δίαιτες που ακούγονται πολύ περίεργες;

Το Business Insider βρήκε 11 τέτοια μυστικά που αποκάλυψαν διάσημες και απάντησε στο ερώτημα «Να το δοκιμάσω;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Beyonce

Έκανε το «Master Cleanse» πριν παίξει στην ταινία «Dreamgirls». Ουσιαστικά περιλαμβάνει μόνο χυμό λεμονιού, σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν, για αποτοξίνωση και επιτάχυνση της απώλειας βάρους.
Συμβουλή: Ποτέ δεν χρειάζεται να κάνετε αποτοξίνωση. Ο οργανισμός κάνει από μόνος του αυτή τη διαδικασία. Δεν αξίζει.

Reese Witherspoon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δοκίμασε την δίαιτα των παιδικών τροφών. Περιλαμβάνει την κατανάλωση 14 συσκευασιών παιδικής τροφής, με την επιλογή ενός πραγματικού γεύματος με λίγες θερμίδες, κάθε ημέρα.
Συμβουλή: Μην την κάνετε. Ενα βαζάκι με παιδική τροφή έχει 80 θερμίδες. Με 14 την ημέρα καταλήγετε να παίρνετε περίπου 1.000 θερμίδες, συν ένα πραγματικό γεύμα. Οπότε, αν το γεύμα που επιτρέπετε στον εαυτό σας είναι περίπου 400 θερμίδων- ένα μικρό κομμάτι ψάρι στο γκριλ ή κρέας χωρίς λίπος και κάποια λαχανικά- σίγουρα θα χάσετε βάρος. Και τρώγοντας πραγματικό φαγητό.

Taylor Swift

Είναι ανάμεσα στις διάσημες που αποδίδουν την απώλεια βάρους στους «θαυματουργούς» σπόρους chia.
Συμβουλή: Ίσως να μπορείτε να το δοκιμάσετε. Οι σπόροι αυτοί δεν είναι «άχρηστοι». Είναι γεμάτοι φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες Β. Σε ό,τι αφορά όμως την απώλεια βάρους, είναι αμφισβητήσιμο το αν έχουν τέτοια «θαυματουργή» δυνατότητα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης