Το Pole Dancing είναι ένα είδος χορού. Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με αυτό ως hobby, ως καλλιτεχνική δραστηριότητα (ερασιτεχνική ή επαγγελματική), ως τρόπο έκφρασης και εκτόνωσης. Συνδυάζει έντονη σωματική άσκηση με χορευτικές κινήσεις, βοηθά στον αρμονικό συντονισμό των κινήσεων του σώματος, στη δημιουργική διοχέτευση της ενέργειάς μας και στην εξωτερίκευση συναισθημάτων μας. Αποτελεί έναν ευχάριστο τρόπο γυμναστικής και τόνωσης της διάθεσης και της αυτοπεποίθησης του ατόμου.

Ο χαρακτήρας του Pole Dancing έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Παλιότερα, οι περισσότεροι το συνέδεαν αποκλειστικά με την αισθησιακή κίνηση και την αισθητική του striptease. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Το Pole Dancing αποτελεί πλέον ένα χορευτικό μέσο έκφρασης με την ευρύτερη έννοια του όρου. Οι δυνατότητες αυτού του «εναέριου» χορευτικού είδους είναι απεριόριστες, όσον αφορά στο αισθητικό – καλλιτεχνικό του κομμάτι, καθώς συνεχώς παρουσιάζονται νέες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Pole Jam, μέσω των μαθημάτων μας, στοχεύουμε να συνδυάσουμε την τέχνη του Pole Dancing με διάφορα άλλα είδη χορευτικών στιλ, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα και αναζητώντας νέες δυνατότητες. Αντλούμε την έμπνευσή μας από διάφορα είδη ασκήσεων χορού, yoga και ακροβατικών.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης