Μία φοιτήτρια Βιοϊατρικής παραδέχθηκε ότι έγινε ιερόδουλη μόνο και μόνο για να σπαταλά τα χρήματα που κέρδιζε στο… αλκοόλ.

Η ιστορία της Βρετανής Emma Gould συγκλονίζει. Από τα 15 της χρόνια εθίστηκε στο αλκοόλ. Στα 22 της, ξόδευε όλο το Επίδομα Συντήρησης που λάμβανε από το Πανεπιστήμιό της, καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά, καθώς έτσι πίστευε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις του Πανεπιστημίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νόμιζα ότι οι άνθρωποι με προτιμούσαν μεθυσμένη, ήμουν πραγματικά αστεία. Είχα φτάσει σε σημείο να πίνω μεγάλες ποσότητες βότκας το πρωί, προκειμένου να ανταπεξέλθω μετά στα απαιτητικά μαθήματα του Πανεπιστημίου μου. Στα μαθήματα παραπατούσα και το αλκοόλ δεν βοηθούσε», παραδέχεται η κοπέλα.

Η Gould στράφηκε στην πορνεία σε ηλικία 21 ετών, όντας σε απόγνωση, καθώς είχε ξοδέψει 3.000 βρετανικές λίρες που είχε λάβει ως φοιτητικό δάνειο, σε ποτά! «Έκανα σεξ για πρώτη φορά με έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος με πλήρωσε, καταβάλλοντας 50 βρετανικές λίρες. Τότε ξεκίνησε ένας φαύλος κύκλος που τελικά με οδήγησε στην πορνεία».

Τα πράγματα αντιστράφηκαν περίπου στα τέλη του 2011, όταν η Gould συνειδητοποίησε ότι οι πράξεις της αυτές την οδηγούσαν στο… πουθενά και αποφάσισε να μεταβεί σε κλινική απεξάρτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αηδιάζω όταν σκέφτομαι τι έκανα τότε», λέει η Gould, που πλέον δηλώνει «καθαρή». Έχει συνειδητοποιήσει, όπως αναφέρει ότι είχε θέσει τη ζωή της σε «τεράστιο κίνδυνο».

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης