Με απίστευτη ωμότητα, άγνωστοι βασάνισαν και εκτέλεσαν επτά άτομα, τα οποία τοποθέτησαν στη μέση πολυσύχναστης πλατείας πάνω σε πλαστικές καρέκλες και ανήρτησαν δίπλα τους απειλητικό μήνυμα.

«Προσοχή, αυτό πρόκειται να συμβεί σε όλους τους πορτοφολάδες, κλέφτες σπιτιών, αυτοκίνητων και πεζών – καθώς και απαγωγείς, βιαστές και εκβιαστές». Αυτή η ταμπέλα γραμμένη στα Ισπανικά είχε περαστεί στον λαιμό ενός από τα θύματα που είχε τοποθετηθεί σε μια πλαστική καρέκλα στην πόλη Uruapan, στη μεξικανική πολιτεία της Michoacan, το περασμένο Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις σοκαριστικές φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα τα επτά άτομα που έχουν σκοτωθεί και τοποθετηθεί σε πλαστικές καρέκλες σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η αστυνομία πιστεύει ότι τα θύματα ανήκαν σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών και φυσικά είναι μόνο κάποιοι από τους 70.000 που έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των καρτέλ. Τέσσερα από τα επτά θύματα έχουν αναγνωριστεί, ενώ οι Αρχές πιστεύουν ότι τα άτομα εκτελέστηκαν όλα μαζί στο ίδιο μέρος.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης