Υπό τους ήχους της μελωδικής φωνής του Rod Stewart φωταγωγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα ανατολικής ακτής Η.Π.Α.) το πιο διάσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Υόρκης, σηματοδοτώντας την αρχή της εορταστικής περιόδου.

Το «Rockefeller Center Christmas Tree» αποτελεί σύμβολο για τις ημέρες των Χριστουγέννων στο «Μεγάλο Μήλο», με το ύψους 24 μέτρων και βάρους κοντά στους 10 τόνους δέντρο να τοποθετείται τις προηγούμενες ημέρες μπροστά από τον «εμβληματικό» ουρανοξύστη με τη βοήθεια ενός γερανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δωρεά του Joe Balku από το Νιου Τζέρσεϊ, η κοπή του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν να παραμείνει στη θέση του καθώς είχε βγει… αλώβητο από τη μανία της υπερκαταιγίδας «Sandy», που σάρωσε πριν από μερικές εβδομάδες τις ανατολικές ακτές των Η.Π.Α..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη φωταγώγηση του χρησιμοποιήθηκαν περισσότερες από 30.000 πολύχρωμες λάμπες υψηλής ενεργειακής απόδοσης LED, ενώ την κορυφή του κοσμεί ένα αστέρι «Swarovski». Η τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου δέντρου μπροστά στο «Rockefeller Center» αποτελεί μια παράδοση που ξεκίνησε το 1933.

Δείτε το video…

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης