Στην αυτοκτονία οδήγησαν τα σχόλια των συναδέλφων του τον γυναικολόγο Ioanni Dourida του νοσοκομείου Annie στο Southampto ο οποίος διατηρούσε δεσμό με μία παντρεμένη μαία. 

Αναλυτικότερα, ο γιατρός τηλεφώνησε στο νοσοκομείο, είπε ότι είναι άρρωστος και ότι προτιμά να παραμείνει σπίτι, ενώ 24 ώρες μετά η αστυνομία τον βρήκε κρεμασμένο μέσα σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δεκέμβριο, η οικογένεια του Ioanni, διέκοψε την ανάκριση της αστυνομίας γεγονός που είχε εγείρει υποψίες στις Αρχές, με αποτέλεσμα οι έρευνες να γίνουν πιο εντατικές. Κατά την αρχική ανάκριση δεν είχαν ελεγχθεί τα δύο κινητά του γυναικολόγου, ούτε όμως το i-pad και ο φορητός του υπολογιστής.

Παράλληλα, το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του διαμερίσματος άργησε να φτάσει στα χέρια της αστυνομίας καθώς οι αρχές δεν το είχαν αναζητήσει υποστηρίζοντας ότι το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο από μέσα άρα αυτού του είδος η κίνηση δεν φάνηκε απαραίτητη.

Στη συνέχεια, δεν προέκυψαν νέα στοιχεία από τα ευρήματα, επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση όμως ότι αυτοκτόνησε λόγω του άσχημου σχολιασμού στον εργασιακό του χώρο, καθώς στο ένα κινητό τηλέφωνο του γυναικολόγου βρέθηκε οργισμένο μήνυμα από τον γιατρό Marie Watkins, το οποίο έγραφε ότι η συμπεριφορά του στο νοσοκομείο ήταν ανάρμοστη διότι είχε συνάψει τον εν λόγω δεσμό. Ο Douridas, απάντησε ότι χάρηκε που τον γνώρισε, μερικές ώρες πριν αυτοκτονήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Watkins, περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές, τον γυναικολόγο ως χαρούμενο άνθρωπο με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, γεγονός που τον έκανε να αναρωτηθεί γιατί μπορεί να αυτοκτόνησε, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ίδιος με το μήνυμα του μπορεί να συνέβαλε σε αυτό.

Επιμέλεια Κειμένου: Σδράκα Βασιλική
Πηγή: dailymail.co.uk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης