Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την Tamara Samsonova, από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, η οποία σε διάστημα 20 ετών σκότωσε και μάλλον… έφαγε τουλάχιστον 11 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 10 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, κάμερες ασφαλείας συνέλαβαν τη συνταξιούχο πρόσφατα να μεταφέρει το κομμένο κεφάλι του τελευταίου θύματός της πριν το μαγειρέψει…

​Η Samsonova «εμπνεύστηκε» από τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Andrei Chikatilo, ο οποίος είχε σκοτώσει βάναυσα -και φάει- 55 ανθρώπους

Η αστυνομία έβαλε τέλος στο φρικώδες έργο της, μετά από την ανακάλυψη ανθρώπινων μελών στη γειτονιά της. Πρόκειται για ότι απέμεινε από την 79χρονη Valentina Ulanova, την οποία η αιμοσταγής κανίβαλος είχε αναλάβει να την προσέχει… Μάλιστα, δεν δίστασε να πάει και στην κηδεία της επί 40 χρόνια γειτόνισσάς της, κάνοντας την ανήξερη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο της MailOnline δείχνει τη δολοφόνο να μεταφέρει το κεφάλι του θύματός της σε μια κατσαρόλα…

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι της ένα ημερολόγιο, γραμμένο σε τρεις γλώσσες (ρωσικά, αγγλικά, γερμανικά), όπου η πρώην υπάλληλος ξενοδοχείου περιέγραφε τα εγκλήματά της. Συνήθως δηλητηρίαζε ή νάρκωνε τα θύματά της και στη συνέχεια τα έκοβε σε κομμάτια και πιθανότατα τα έτρωγε.

Όπως αναφέρουν οι γείτονές της, η 68χρονη δεν είχε δείξει ποτέ κανένα σημάδι επιθετικότητας και φυσικά δηλώνουν σοκαρισμένοι για όσα συνέβαιναν λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια τους… «Βλέπαμε ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, να πηγαίνουν σπίτι της. Τώρα η αστυνομία λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αγνοούμενοι… Είναι σοκαριστικό», αναφέρουν.

Η αστυνομία εξετάζει αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Samsonova «εμπνεύστηκε» από τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Andrei Chikatilo, τον λεγόμενο «Κόκκινο Αντεροβγάλτη», ο οποίος είχε σκοτώσει βάναυσα -και φάει- 55 ανθρώπους, μέχρι να εκτελεστεί το 1994. Επίσης, άλλοι αναφέρουν ότι η συνταξιούχος είχε εμμονή με τη μαύρη μαγεία.

Η 68χρονη είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι «τους περίμενε» και ότι λυπάται γιατί… όλη η πόλη θα μάθει το έργο της… Στους δημοσιογράφου δε, έστειλε ένα φιλί…

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης