Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «The Australia», ο ομογενής Τομ Κουτσαντώνης, υπουργός στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας, θεωρείται ως ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη του πολιτειακού Εργατικού Κόμματος με πολλές πιθανότητες να γίνει μια μέρα και αρχηγός του.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι όλοι οι νέοι και ανερχόμενοι πολιτικοί φιλοδοξούν να φθάσουν μια μέρα στην κορυφή της πυραμίδας και να ηγηθούν της παράταξής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ αυτών που φιλοδοξούν να ηγηθούν του Εργατικού Κόμματος της Νότιας Αυστραλίας, σημειώνει με έμφαση η εφημερίδα, είναι ο 41χρονος υπουργός Συγκοινωνιών, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Τομ Κουτσαντώνης, και ο 40χρονος υπουργός Υγείας Jack Shelling, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος της πολιτειακής Βουλής και θησαυροφύλακας.

Όλα προς στιγμήν δείχνουν ότι και οι δύο είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν την ηγεσία σε περίπτωση που το Εργατικό Κόμμα χάσει την κυβέρνηση στις προσεχείς εκλογές και ο σημερινός πρωθυπουργός παραιτηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο φιλόδοξοι υπουργοί προέρχονται από την παντοδύναμη δεξιά παράταξη του Εργατικού Κόμματος και μπήκαν στο Κοινοβούλιο της Νότιας Αυστραλίας στις εκλογές του 1997. Η εφημερίδα αναφέρει ότι περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τη μονομαχία έχει ο Τομ Κουτσαντώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης