Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, το οποίο ελήφθη σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Κιουτάχεια της Τουρκίας, παιδιών κάτω των 14 ετών, είναι σοκαριστικό.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 5 Μαΐου ανάμεσα στην Bursa Yolspor και την İkitellispor για τα προκριματικά του πρωταθλήματος U14 και το ματς πήρε παράταση καθώς στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ ήταν 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παράταση η Bursa Yolspor προηγήθηκε με 3-1. Κάποιοι ανήλικοι παίκτες της ομάδας που ηττήθηκε φαίνεται πως έχασαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας πως το τελευταίο γκολ που δέχτηκαν ήταν με φάουλ.

Εκτυλίχθηκαν επεισόδια και μικροσυμπλοκές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει «πόλεμος» εντός γηπέδου, με τον διαιτητή να δίνει κόκκινη κάρτα σε δύο παίκτες της ηττημένης ομάδας και τον προπονητή της να χτυπάει στο κεφάλι έναν εξ αυτών.

Την ώρα που επικρατούσε το απόλυτο… χάος στο γήπεδο, ένας αστυνομικός της τοπικής υπηρεσίας όρμησε στο γήπεδο και έριξε σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο ενός εκ των παικτών, o οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέχεια στο βίντεο:

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης