Νέα στοιχεία προέκυψαν για το απίστευτο δυστύχημα που συνέβη στον Αερολιμένα Alicante της Ισπανίας, όταν στις 17 Σεπτεμβρίου ένα μωρό πέντε μηνών βρήκε φρικτό θάνατο από ιμάντα μεταφοράς αποσκευών.

Η τραγική μητέραΌπως αποδείχτηκε, όλα συνέβησαν όταν η 32χρονη Αμερικανίδα Nathania Terry, φτάνοντας από το Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της στο ισπανικό αεροδρόμιο, απόθεσε το μωρό της πάνω στην ακίνητη μέχρι εκείνη τη στιγμή ταινία, προκειμένου να πάρει κάποιο καρότσι μεταφοράς για τις αποσκευές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το βάρος του μωρού ενεργοποίησε τους σχετικούς αυτόματους αισθητήρες οι οποίοι «εξέλαβαν» το μωρό ως αποσκευή που πρέπει να προωθηθεί και ο διάδρομος άρχισε αμέσως να κινείται.

Βλέποντας πανικόβλητη η μητέρα τον ιμάντα να παίρνει το μωρό της, δεν μπορούσε να κάνει τίποτε περισσότερο από το να ουρλιάζει έντρομη για να δει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το μωρό να συνθλίβεται ανάμεσα σε μεταλλικά μέρη και κυλίνδρους κατανομής του συστήματος.

Ιατρικό κλιμάκιο που έφτασε αμέσως στο σημείο δεν κατάφερε να κάνει τίποτα από το να διαπιστώσει απλώς τον θάνατο του μωρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η Nathania Terry μαζί με τον Καναδό σύζυγό της και το παιδί τους που βρήκε ένα τέτοιο απίστευτο θάνατο, επισκέφθηκαν την Ισπανία για διακοπές. Μετά το συμβάν η 32χρονη μητέρα δέχεται υποστήριξη από ψυχολόγους του Ερυθρού Σταυρού, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: Βρέφος πέθανε σε ιμάντα αποσκευών αεροδρομίου, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 23:28

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης