Τέσσερις περίπου μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση στο Bataclan στο Παρίσι, τα λεγόμενα του frontman του συγκροτήματος, που παραχωρούσε συναυλία τη μοιραία νύχτα, έρχονται να ταράξουν τα νερά και να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Hughes, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Eagles of Death Metal εξέφρασε ανοιχτά την άποψη πως οι φρουροί ασφαλείας του μαγαζιού ουσιαστικά ήταν μέρη του αιματηρού σχεδίου και του φαίνονταν εξαρχής ύποπτοι, ενώ ο υπεύθυνός τους δεν τολμούσε να κοιτάξει κανέναν στα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν τον συμπάθησα καθόλου και πήγα αμέσως στον μάνατζερ και τον ρώτησα “ποιος είναι αυτός ο τύπος; Θέλω να έρθει κάποιος άλλος”», είπε ο τραγουδιστής την Τετάρτη σε συνέντευξή του στο Fox Business.

«Μου είπε “Ξέρεις, κάποιοι από τους άλλους φύλακες δεν έχουν έρθει ακόμη” και ξαφνικά ανακάλυψα ότι γύρω στα έξι άτομα δεν επρόκειτο να έρθουν καθόλου. Σεβόμενος την έρευνα της αστυνομίας που συνεχίζεται, δεν θα κάνω μια ξεκάθαρη δήλωση, ωστόσο φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο, ότι είχαν λόγο που δεν εμφανίστηκαν», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Από τη πλευρά τους οι υπεύθυνοι του μαγαζιού χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς τους μουσικού «παράλογους», ωστόσο έδειξαν κατανόηση λόγω του ότι κατά την άποψή τους, ο Hughes βρίσκεται ακόμη σε σοκ από το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης