Εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σαρώνει και στο επίσημο κατάστημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και το νέο -πιο φιλικό- προφίλ (σ.σ.: καθώς έχει αποκηρύξει το απεχθές στιλ του «bad winner») που λανσάρει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουν εκτοξευτεί οι πωλήσεις στις φανέλες του από την αρχή της χρονιάς. Η δημοτικότητα του διεθνούς άσου έχει μεγαλώσει τόσο, που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με εκείνη του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος είναι το αγαπημένο παιδί των οπαδών των «μερένχες», δίνοντας το παρών στην ομάδα από την εφηβεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος παίκτης δεν έχει αντίπαλο και είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στις πωλήσεις. Η «Cristianomania», όπως την αποκαλεί η Marca, ξεκίνησε νωρίτερα την τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο, όταν ο Ρονάλντο δήλωσε στεναχωρημένος και στη συνέχεια με τα γκολ του έδινε απαντήσεις σε όσους πίστευαν ότι ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα είναι καλύτερος από εκείνον.

Πλέον, όμως, έχουμε φτάσει στο σημείο σε κάθε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» να εκτυλίσσονται σκηνές λατρείας από τους φίλους της ομάδας προς το πρόσωπο του παίκτη. Οι παράγοντες της «βασίλισσας» και της αθλητικής εταιρείας που ντύνει την ομάδα δεν θυμούνται κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει με τον Ρονάλντο. Ίσως με τον Μπέκαμ και τον Ζιντάν, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις στις φανέλες του Πορτογάλου.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Ρονάλντο έχει ξεπεράσει κάθε προοπτική σε σχέση με την εποχή των «γκαλάκτικος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης