Χρήστος Μαζάνης 

O μάνατζερ της Μόντενα Luca Cordero di Montezemolo, ο πρώην πιλότος της Formula 1,Jarno Trulli, η γνωστή τηλεστάρ ,Barbara D’Urso, ο σχεδιαστής Valentino, o ηθοποιός Carlo Verdone, o πρώην ποδοσφαιριστής Daniel Fonseca, ο έμπορος όπλων Fagioli Giovanni, χρηματιστές, επενδυτές, δικηγόρους, γιατρούς, τραπεζίτες αλλά και μαφιόζους, περιλαμβάνει η λίστα των 800 Ιταλών που αποκαλύπτει την έντυπη έκδοσή της η εφημερίδα L ‘ Epsresso. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφημερίδα δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση μερικά από αυτά τα ονόματα. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως τα 100 από τα 800 που δημοσιεύει στην έντυπη έκδοση δεν ήταν γνωστά μέχρι σήμερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους που υπογράφουν το ρεπορτάζ και μίλησαν στο zougla.gr, μέχρι στιγμής φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή υπήρξε επιλεκτική διαρροή των ονομάτων  από τις λίστες των Panama Papers σε συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης.Οι ίδιοι πάντως τόνισαν πως ενώ στην αρχή ακούστηκαν ηχηρά ονόματα Ιταλών πως συμπεριλαμβάνονταν σε αυτές τις λίστες,κάποια δεν υπήρχαν ενώ δεν δόθηκαν από την αρχή όλα. 

Διαβάστε επίσης: L’ Espresso: 800 επιφανείς Ιταλοί στη λίστα των Panama Papers

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης