Ένα αποτρόπαιο γεγονός συγκλονίζει τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς ένας 15χρονος, μαζί με έναν 14χρονο φίλο του, παρέσυραν ένα κορίτσι 14 ετών με σκοπό να το βιάσουν. Αφού λοιπόν έδεσαν και φίμωσαν την νεαρή κοπέλα, ο 15χρονος τη βίασε.

Σύμφωνα με την αγγλική Daily Mail, ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση απεφάνθη πως η βασική αιτία πίσω από την αποτρόπαιη αυτή πράξη του ανήλικου αγοριού, ήταν η πολύμηνη έκθεση του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο άκουσε επί ώρες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νέοι έδεσαν ένα κασκόλ γύρω από το λαιμό της νεαρής κοπέλας και άρχισαν να την σέρνουν σε κάτι σκάλες με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο. Οι δράστες γελούσαν και χλεύαζαν το θύμα καθ’ όλη τη διάρκεια του βασανισμού της.

Η κοπέλα προσπάθησε να διαφύγει από ένα παράθυρο, αλλά τραυματίστηκε στην προσπάθεια της. Τοποθέτησαν μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι της, την οποία η κοπέλα έσκισε με τα δόντια της, ενώ οι δύο δράστες άρχισαν να την χτυπούν και να την γδύνουν. Στη συνέχεια τη μετέφεραν σε μία κρεβατοκάμαρα, όπου και ο 15χρονος την βίασε.

Η κοπέλα, όταν τελείωσε το μαρτύριο της, βρέθηκε από τις Αρχές σε άσχημη κατάσταση, με εκδορές και μελανιές στο στέρνο, στους καρπούς, στα πόδια, ενώ της μαύρισαν και το ένα μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω του ότι οι δύο δράστες είναι ανήλικοι, τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα. Το δικαστήριο αποφάσισε την τριετή φυλάκιση του 15χρονου στις φυλακές ανηλίκων με τον 14χρονο συνεργό του να καταδικάζεται σε τετραετή φυλάκιση με τις ίδιες κατηγορίες. 

«Η έκθεση σου σε σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου, η οποία και μεγάλωνε συνεχώς, είχαν σαν αποτέλεσμα να θέλεις να δοκιμάσεις τα όσα έβλεπες». Αυτά ήταν τα λόγια του δικαστή, λίγο πριν ανακοινώσει τις ποινές των δύο ανήλικων δραστών.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κοντός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης