Μπορεί να μην κέρδισε τον αγώνα ένας νεαρός παλαιστής από γυμνάσιο του Τενεσί , έδωσε όμως ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα ανθρωπιάς κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου.

Ο 12χρονος Τζάστον Κίβιτ, αφήνοντας τον αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει, απέδειξε ότι σημασία σε έναν αγώνα δεν έχει ποιος θα αποκτήσει πλεονέκτημα στην τελική βαθμολογία. Το εν λόγω βίντεο έχει κάνει πάταγο στο διαδίκτυο ενώ πλήθος κόσμου στέλνει e-mail στον νεαρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο 13χρονος Τζάρετ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εξέφρασε στον πατέρα του την επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνα πάλης, και εκείνος πήρε τηλέφωνο ένα προπονητή σε αντίπαλο σχολείο και του ζήτησε να του υποδείξει ποιος από τους παλαιστές του έχει την πιο ευγενική καρδιά.

Αυτός ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ που, αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του Τζάρετ, φρόντισε να κάνει το όνειρό του να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός του σχολείου του πραγματικότητα.
“Μπορεί ο Τζάρετ να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του”, σημειώνει ο πατέρας του.

Δείτε το Video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης