Το γεγονός ότι οι τρόποι διασκέδασης που έχει εφεύρει η «βιομηχανία» του clubbing στο εξωτερικό είναι τουλάχιστον προχωρημένοι, δεν αποτελεί είδηση. Ωστόσο, παρόλο που η είσοδος σε club απαγορεύεται αυστηρά για ηλικίες μικρότερες των 18 ετών, στις ΗΠΑ λειτουργούν κανονικότατα τα πρώτα νυχτερινά club για παιδιά και οι φωτογραφίες από τα event είναι τουλάχιστον σοκαριστικές.

Η αλυσίδα νυχτερινών μαγαζιών «All ages» έχει μαγαζιά στο Τορόντο, την Καλιφόρνια και άλλες περιοχές των ΗΠΑ και είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει η ονομασία τους: «ανοιχτά για παιδιά κάτω των 18 ετών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνήθεις ηλικίες των θαμώνων αυτών των μαγαζιών κυμαίνονται από 11 έως 14 ετών, ωστόσο όπως είναι αναμενόμενο, τα παιδιά αυτών των ηλικιών δεν είναι σε θέση ούτε να διαχειριστούν την ξαφνική αυτή ελευθερία, ούτε να φερθούν υπεύθυνα και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μόλις μία μικρή πρόγευση του τι επικρατεί μέσα στους χώρους αυτούς.

Αλκοόλ φυσικά δεν σερβίρεται, όμως, είναι ένας εξαιρετικός προθάλαμος για τις έξαλλες νύχτες της ενήλικης ζωής τους ενώ φαίνεται πως μιμούνται ξεκάθαρα τα πρότυπα της νυχτερινής ζωής που καταναλώνουν βουλιμιαία από τα lifestyle έντυπα.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης