Ο Τζόσουα ΦλάσμανΟ άνθρωπος που ευθύνεται για τη σφαγή 20 αθώων παιδικών ψυχών και έξι ενηλίκων γυναικών στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χοοκ στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ, ο Άνταμ Λάντζα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Fox News, ίσως οδηγήθηκε στην πράξη του από τον φόβο ότι η μητέρα του Νάνσυ Λάντζα σκόπευε να τον κλείσει σε ψυχιατρείο.

Ο 25χρονος Τζόσουα Φλάσμαν, πεζοναύτης, γείτονας της οικογένειας του μακελάρη και γιος του πάστορα της ενορίας, δήλωσε στο δίκτυο ότι επειδή ο 20χρονος Άνταμ φοβήθηκε ότι θα εγκλειστεί στο ψυχιατρείο ήθελε να εκδικηθεί τη μητέρα του όχι απλώς σκοτώνοντάς την, αλλά δημιουργώντας αυτό το κακό στο σχολείο που «αγαπούσε πιο πολύ από εκείνον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας τώρα βρίσκεται ο σκληρός δίσκος από τον υπολογιστή του Λάντζα ο οποίος βρέθηκε κατεστραμμένος.

«Πιστεύουμε ότι τον κατέστρεψε ο Αdam Lanza, προφανώς προσπάθησε να κρύψει κάτι. Ίσως ότι η μητέρα του ήθελε να τον κλείσει σε ίδρυμα πράγμα που ανακάλυψε ψάχνοντας στον υπολογιστή, ή ότι επικοινωνούσε με κόσμο και επισκεπτόταν ιστοσελίδες» δήλωσε ο πρώην επιθεωρητής της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Μαρκ Φέρμαν.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης