Έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου περί καταβολής διατροφής προς την πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, υπέβαλλαν οι συνήγοροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με αυτή την απόφαση, η Λάριο δικαιούται να λαμβάνει 36 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, Μπερλουσκόνι και Λάριο είχαν συνάντηση πριν από έναν μήνα, στην οποία και συζήτησαν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στην πρώην σύζυγο του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης η έπαυλη του Μακέριο -κοντά στο Μιλάνο- όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με αντάλλαγμα να μειωθεί το ποσό που οφείλει να καταβάλλει ο «Καβαλιέρε» στην πρώην σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποσό που φέρεται να πρότεινε ο Μπερλουσκόνι αγγίζει «μόλις» το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η διατροφή-«μαμούθ» που επιδικάστηκε είναι της τάξης των 36 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ή αλλιώς, 100.000 ευρώ ημερησίως.

Η δικηγόρος της Βερόνικα Λάριο, Ανναμαρία Μπερναρντίνι Ντε Πάτσε δήλωσε: «Η αρχική απόφαση για τον προσδιορισμό της διατροφής είναι δίκαιη. Είμαστε βέβαιοι ότι, στο τέλος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα συμμορφωθεί με την ετυμηγορία της δικαιοσύνης».

Μέσα στον Απρίλιο, το εφετείο του Μιλάνου αναμένεται να συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει τα αιτήματα του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κοντός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης