Έναν διαφορετικό τρόπο βρήκε μία γυναίκα πρόσφατα στις ΗΠΑ προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίησή της χωρίς να «καρφωθεί» στον βίαιο άντρα της.

Η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και παρήγγειλε πίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός που απάντησε στην κλήση εξήγησε πως η γυναίκα έδωσε το τηλέφωνο της και παρήγγειλε μια μεγάλη πίτσα με πεπερόνι, μανιτάρια και πιπεριές.

Στην αρχή ο αστυνομικός πίστεψε ότι πρόκειται για φάρσα και την ρώτησε αν ήξερε πως είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν αυτή απάντησε πως το ήξερε ο αστυνομικός την ρώτησε εάν είχε όντως πρόβλημα.
Η απάντηση της ήταν θετική και τότε υποψιασμένος τη ρώτησε εάν δεν μπορεί να μιλήσει γιατί βρίσκεται κάποιος στο δωμάτιο μαζί της. Όταν αυτή απάντησε πάλι θετικά, αμέσως ενημέρωσε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της γυναίκας.

Μόλις έφτασαν είδαν την γυναίκα έντονα κακοποιημένη και τον άντρα μεθυσμένο. «Μετά το τηλεφώνημα, έλεγξα το ιστορικό κλήσεων από το σπίτι, ανακαλύπτοντας πολλές κλήσεις καταγγελίας ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκέφτηκα ότι ήταν πάρα πολύ έξυπνη για αυτό και εμπνεύστηκε αυτό το κόλπο. Αναμφίβολα είναι μια από τις πιο αξιομνημόνευτες κλήσεις στην υπηρεσία» δήλωσε ο αστυνομικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης