Από το 2012 ο Κινέζος μεγιστάνας Cecil Chao απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ με την εξωφρενική προσφορά του. Προσφέρει 120 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον αγαπήσει την ομοφυλόφιλη κόρη του.


Ο πατέρας με την κόρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Cecil Chao ήταν αρχικά έτοιμος να δώσει 50 εκατ. δολάρια στον «τυχερό», όπως έγραψε πρώτος ο Τύπος του Χονγκ Κονγκ. Η κόρη του Gigi παντρεύτηκε την αγαπημένη της, έπειτα από σχέση 7 ετών, σε μια γαμήλια τελετή στο Παρίσι, όπως πρώτο ανακοίνωσε το «South China Morning Post».


Το ζεύγος

«Δεν με νοιάζει αν είναι φτωχός ή πλούσιος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να βρεθεί κάποιος γενναιόδωρος και καλός. Η Gigi είναι μια πολύ καλή κοπέλα, έχει ταλέντο και ομορφιά» δήλωσε ο μεγιστάνας από το Χονγκ Κονγκ, 76 ετών, ο οποίος διευθύνει μια αυτοκρατορία ακινήτων. Ας σημειωθεί ότι η ομοφυλοφιλία στο Χονγκ Κονγκ ήταν έγκλημα μέχρι πριν από 20 χρόνια, όπως αναφέρει η «Huffington Ρost», και οι γάμοι απαγορεύονται μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή η πρώτη προσφορά του πατέρα δεν απέφερε καρπούς, με συνέντευξή του στους «Financial Times» πριν από λίγες ημέρες, δεσμεύτηκε ότι, αν κάποιος άνδρας καταφέρει να αλλάξει τον… σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του, τότε εκείνος θα διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς του και πλέον τον «τυχερό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης