Ένα πουλόβερ, που έφτιαξε η ίδια, θέλησε να χαρίσει μια Περουβιανή σχεδιάστρια στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, που παρακολουθούσε τις εργασίες της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας – Ειρηνικού (APEC) στη Λίμα του Περού.

Όπως αναφέρει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, η σχεδιάστρια Τζούλια Κάστρο προσπάθησε να πλησιάσει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας για να του δώσει η ίδια το δώρο που είχε ετοιμάσει, αλλά δεν έλαβε υπ’ όψιν της τους άνδρες της ασφάλειας του Πούτιν, οι οποίοι τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στην αστυνομία, προκειμένου να εξηγήσει γιατί ήθελε να πλησιάσει τον Ρώσο πρόεδρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη που έδωσε η Κάστρο, μετά το ασυνήθιστο περιστατικό, ανέφερε: «Ήταν ένα μπέρδεμα. Ίσως να μην ήταν το καλύτερο μέρος (για να τον πλησιάσω), λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, τα οποία είχαν ληφθεί εξαιτίας της παρουσίας πολλών προέδρων. Ελπίζω ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα λάβει αυτό το πουλόβερ» και ζήτησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό RPP Noticias του Περού, στον οποίο έδωσε τη συνέντευξη, να τη βοηθήσει να συναντήσει τον Πούτιν ώστε να του δώσει το δώρο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης