Εκστρατεία στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την προσέλκυση τουριστών στη Σλοβενία τη χειμερινή περίοδο ξεκίνησε το Σλοβενικό Συμβούλιο Τουρισμού.

«Ο χειμώνας στη Σλοβενία είναι μία συναρπαστική εμπειρία» αναφέρει και καλεί και άλλους να την ανακαλύψουν μέσω της εκστρατείας στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με περισσότερα από 45 χειμερινά θέρετρα για σκι, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για θαλασσοθεραπεία και ευεξία και ένα ευρύ φάσμα χειμερινών εκδηλώσεων η Σλοβενία προσφέρει μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία το χειμώνα, τονίζει το Σλοβενικό Συμβούλιο Τουρισμού.

Προτρέπει, μάλιστα, όσους επιθυμούν να κάνουν follow στις σελίδες WintersLOVEnia και ifeelsLOVEnia και να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους και τις εμπειρίες τους από τη Σλοβενία στους λογαριασμούς τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για βοηθήσουν στη δημιουργία του μεγαλύτερου αφηγήματος για το χειμώνα στη χώρα.

Η εκστρατεία «Ζήσε τα χειμερινά όνειρά σου -Εξερεύνησε τη χειμερινή Σλοβενία» για την προβολής της χώρας ως ελκυστικό χειμερινό προορισμό έχει διάρκεια 20 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης