Τουλάχιστον έξι άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν στο Τέξας από πυρά ενόπλου. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη και σύλληψη του δράστη. Όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις τοπικές αστυνομικές αρχές, τα θύματα είναι τέσσερα παιδιά, ηλικίας από 4 έως 15 ετών, και δύο ενήλικες. Το περιστατικό σημείωθηκε σε σπίτι στο προάστιο του Σπρινγκ, 40 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον

Μια ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του δράστη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Χιούστον. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένα από τα παιδιά το οποίο ωστόσο κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης καταδιώχθηκε και τελικώς συνελλήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας. Προκειμένου να τον σταματήσουν, οι αστυνομικοί επιστράτευσαν δύο βαν με τα οποία κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα, πρόκειται για οικογενειακή διαμάχη. Η τραυματίας φέρεται να είναι μητέρα τουλάχιστον ενός από τα πέντε παιδιά, και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόλαβε να πει στους αστυνομικούς ότι ο δράστης είναι συγγενής της (σ.σ. πιθανότατα θείος των παιδιών), και ότι μετά το σπίτι, θα κατευθυνόταν σε ένα εστιατόριο για να δολοφονήσει άλλο ένα μέλος της οικογένειας που εργαζόταν εκεί. Οι άνδρες της αστυνομίας ωστόσο τον συνέλαβαν προτού φτάσει στο σημείο.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη ή περισσότερες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το βίντεο της καταδίωξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης