Τη λύπη του για το γεγονός ότι η Ρωσία και ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν γίνει αναπόσπαστο τμήμα της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ εξέφρασε την Τετάρτη το Κρεμλίνο, λέγοντας ότι έχει απαυδήσει να παρουσιάζουν τη Ρωσία συνήθως με αρνητικό τρόπο.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τρίτη ότι η Ρωσία παραβίασε τη συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες για εκεχειρία στη Συρία και πως ο Πούτιν δεν σέβεται τους ηγέτες των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η προεκλογική ρητορική συνεχίζεται, η διαμάχη συνεχίζεται στο εσωτερικό της προεκλογικής εκστρατείας. Η Ρωσία δεν έχει παρέμβει και δεν σκοπεύει να παρέμβει σε όλες αυτές τις συζητήσεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους.

«Η ρητορική όλων των συμμετεχόντων στην προεκλογική εκστρατεία υπόκειται σε τέτοιες οπορτουνιστικές αλλαγές… Βέβαια, θα θέλαμε η χώρα μας να αναφέρεται μόνο θετικά, αλλά δυστυχώς ξέρουμε πως το ρωσικό χαρτί και η αναφορά στον πρόεδρό μας έχουν γίνει πρακτικά αναπόσπαστο τμήμα της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ» δήλωσε ο Πεσκόφ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας τις επόμενες εβδομάδες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης