Λάβρος κατά του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, με αφορμή την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί στους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Hugo Chavez.

O Nicolas Maduro κατηγόρησε τον Enrique Carpiles (μεγάλος χαμένος στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου) ότι βρίσκεται πίσω από μια «συνωμοσία κατά του έθνους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε ποιος συναντήθηκε με ποιον και που, και ότι συνωμοτούν εναντίον της χώρας και κατά της ειρήνης», τόνισε σε δηλώσεις του στη διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο κατασκευής τρακτέρ στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Πρώην οδηγός λεωφορείου και «εκλεκτός» του Hugo Chavez για την προεδρία στην περίπτωση που δεν καταφέρει ο τελευταίος να γιατρευτεί από τον καρκίνο, ο Nicolas Maduro πρόσθεσε πως έχει πληροφορίες για μια σειρά μυστικών επαφών του Capriles στην Κολομβία, που στόχο έχουν να προκαλέσουν τριγμούς στη συνοχή της κοινωνίας, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια Ασφάλεια.

Η Αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση πως λέει ψέματα στον λαό για την κατάσταση της υγείας του Hugo Chavez, αφήνοντας ουσιαστικά ακυβέρνητη τη χώρα. Πάγιο αίτημα της αποτελεί η όσον το δυνατόν πιο γρήγορη προσφυγή στις κάλπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης