Ανταπόκριση από Λονδίνο: Φλώρα Πέτση

«Κοσμοσυρροή» σημειώθηκε σήμερα στο Λονδίνο, καθώς χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στο κέντρο του Λονδίνου, προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους κατά τη διάρκεια του Boxing Day και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές των εμπορικών καταστημάτων, που άνοιξαν τις πύλες τους από νωρίς το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αρκετές περιπτώσεις οι ουρές των πελατών μπροστά στα ταμεία έφθαναν ακόμα και στις εισόδους των καταστημάτων, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στον εμπορικότερο δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας (Oxford Street).

Oxford Street

Oxford Street

Παρά τις ουρές και την αναμονή δεν σημειώθηκε κάποια ένταση. Οι καταναλωτές έκαναν συγκρίσεις στις τιμές των προϊόντων, απολαμβάνοντας παράλληλα τους όμορφους στολισμούς στους δρόμους και τις προσόψεις των καταστημάτων. Ξένοι επισκέπτες έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες, την ίδια στιγμή που κάτοικοι της πρωτεύουσας απολάμβαναν το τσάι τους.

Σε πολλούς δρόμους του Λονδίνου ο αριθμός των πεζών ήταν τόσο μεγάλος που η κυκλοφορία γινόταν με αρκετή δυσκολία. Την ίδια στιγμή τα κινητά είχαν πάρει «φωτιά», καθώς οι προσθαφαιρέσεις στη λίστα με τα ψώνια ήταν συνεχείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης