Έναν πολύτιμο σύμμαχο στη «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή απέκτησε ο Salvador Sobral, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται περιμένοντας να βρεθεί μόσχευμα και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 27χρονος νικητής της Eurovision του 2017 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 19 Σεπτεμβρίου και στις αρχές του μήνα βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, αν και οι ζωτικές του λειτουργίες εξακολουθούν να παρακολουθούνται μηχανικά, ενώ είναι πρώτος στη λίστα αναμονής για μόσχευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε οι γιατροί ως μια προσωρινή λύση τον συνέδεσαν με τεχνητή καρδιά. Ο τραγουδιστής χρειάζεται επειγόντως μόσχευμα για να μείνει στη ζωή. Το μόσχευμα σύμφωνα με τον πορτογαλικό τύπο ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και κοστίζει 110.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή ο τραγουδιστής είναι διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα σε νοσοκομείο της Λισαβόνας. Η ανάγκη να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς είναι τεράστια, αλλά τουλάχιστον με το τεχνητό όργανο κερδίζει ακόμη μερικό χρόνο ζωής.

Πηγή:
govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης