Η Στέλλα Καλλή πιστεύει πως η εξωτερική της εμφάνιση βοηθά πολύ στην καριέρα της στο τραγούδι, αλλά δεν θέλει να μένει σε αυτό.

«Νομίζω πως βοηθάει η εξωτερική εμφάνιση, βέβαια είναι κρίμα να στεκόμαστε σε αυτό! Πιστεύω πως στην Ελλάδα βοηθάει περισσότερο» είπε η Στέλλα στο δελτίο του Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φοβούνται οι άντρες;

«Πολύ δύσκολα με προσεγγίζουν και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή! Εγώ τώρα είμαι ακόμα πιο προσεκτική για να βάλω κάποιον στη ζωή μου».

Καριέρα ή οικογένεια; «Θα επέλεγα να είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αν μου έβαζαν αυτό το δίλημμα θα επέλεγα να έχω μια οικογένεια και να είμαι πολύ καλά μέσα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα παραπανίσια κιλά που κάποτε είχε, δηλώνει:

«Κάποτε ήμουν 17 κιλά παραπάνω. Όταν είχα πάει στη Νέα Υόρκη για σπουδές, λίγο ο χωρισμός, λίγο που ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα στα μαγαζιά που έβγαινα, έτρωγα τα πάντα. Αισθάνθηκα κόμπλεξ . Πέρασα από διάφορες φάσεις. Όταν δεν αισθάνεσαι καλά το αίσθημα ότι έχεις παχύνει είναι το ίδιο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χάσω αυτά τα κιλά. Τα κράτησα για τέσσερα χρόνια. Το λέω για να παίρνουν κουράγιο τα κορίτσια».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης