Το «Κάτω Παρτάλι» μπορεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όμως δέχτηκε και αυστηρές κριτικές, τόσο για το καστ, όσο και για την πλοκή του έργου.

Η κάμερα πρωινής εκπομπής συνάντησε έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, τον Τάσο Χαλκιά, στην επίσημη πρεμιέρα του στο θέατρο στην παράσταση «Συμπέθεροι απ’τα Τίρανα» και έδωσε τη δική του απάντηση στον Κοσμά Βίδο όσον αφορά στην τηλεκριτική του στο Βήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ είχα πέντε χρόνια να κάνω τηλεόραση. Προσωπικά δεν είχα καμία αγωνία να κάνω τηλεόραση. Θεωρούσα ότι είναι μια… κυρία που δεν την αφορώ πια, οπότε της είπα “γεια χαρά” και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα οι αγωνίες ήταν για άλλα πράγματα και όχι για το αν θα ξανακάνω τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το Κάτω Παρτάλι είναι μια ελληνική σειρά που είχε πάρα πολλά χρόνια να κάνει μεγάλη τηλεθεάσεις στην ελληνική τηλεόραση. Επιτέλους οι καναλάρχες αποφάσισαν να επενδύσουν την ελληνική μυθοπλασία. Πιστεύω οι τηλεθεατές το χρειάζονταν και το αποδεικνύουν με την παρουσία τους μπροστά στους δέκτες τους. Αυτό κάνει τα υψηλά νούμερα για τα οποία όλοι κόπτονται»…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης