Το τέταρτο live «The voice 2» ήταν λίγο διαφορετικό από τα άλλα, αφού είχε τεχνικά προβλήματα, «καρφιά», συγκινήσεις και μια οικειοθελή αποχώρηση.

Στο συγκεκριμένο live, οι τρεις παίκτες της κάθε ομάδας ερμήνευσαν από ένα τραγούδι ζωντανά, ενώ αμέσως μετά ο κάθε coach τραγούδησε μαζί με τους τρεις φιναλίστ του ζωντανά στη σκηνή του. Στο διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, το κοινό κλήθηκε να «σώσει» με την ψήφο του έναν από τους διαγωνιζόμενους, ενώ ένας ακόμα παίκτης από κάθε ομάδα σώθηκε μετά από απόφαση του coach.
Ποιοι έμειναν; Ο Μιχάλης Κουινέλης πέρασε την πιο δύσκολη βραδιά του στο σόου καθώς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο καλούς παίκτες και διάλεξε τον Άκη Παναγιωτίδη και ο κόσμος κράτησε την Κατερίνα Καμπανέλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή το κοινό ψήφισε την Άννα Βιλανίδη και η τραγουδίστρια κράτησε το Σταύρο Χαλιαμπάλια, από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ο κόσμος κράτησε τον Νεκτάριο Μαλλά και η coach τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη, ενώ από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου οι τηλεθεατές ψήφισαν τον Κώστα Αγέρη και ο τραγουδιστής τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης