Μεγάλες φουρτούνες για το πρώην ζευγάρι Pitt – Jolie. Φουρτούνες μάλιστα, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού αν και χωρισμένοι πια.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Radan Online, το διάσημο πρώην ζευγάρι μπορεί να χάσει την επιμέλεια των γιων τους. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ενδέχεται να έχουν εμφανιστεί οι βιολογικοί γονείς των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pax, τον οποίο εγκατέλειψε η μητέρα του στο νοσοκομείο όπου τον γέννησε, έζησε σε ορφανοτροφείο του Βιετνάμ από τη γέννησή του μέχρι τα 3 του χρόνια, οπότε και τον υιοθέτησε η Τζολί το 2007. Τώρα, μια γυναίκα με το όνομα Παμ Του Ντουνγκ ισχυρίζεται πως είναι η βιολογική μητέρα του αγοριού και θέλει να διεκδικήσει ξανά τον γιο της, αφότου βγήκε από την φυλακή.

Μάλιστα, όταν οι φυλακισμένοι γονείς βγαίνουν από τη φυλακή σπάνια αποτυγχάνουν στο να διεκδικήσουν τα παιδιά τους πίσω, εκτός κι αν δεν το επιτρέπουν οι οικονομικές τους συνθήκες. Το γεγονός ότι η μητέρα του Pax έχει εμφανιστεί στις ζωές τους, κάνει το ζευγάρι να είναι ακόμη πιο ανήσυχο, καθώς έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος και για τους υπόλοιπους βιολογικούς γονείς των τριών υοθετημένων τους παιδιών.

Αν και η Τζολί φαίνεται να είναι πρόθυμη να πληρώσει αδρά για να κρατήσει τα παιδιά, αυτός ο φόβος θα είναι πάντα υπαρκτός για το ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης