Μια από τις μεγαλύτερες και ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρίες στη Ελλάδα, η Spicy του Φοίβου, υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια μια διεισδυτική φωνή, μια σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μουσική.

Η Έλενα Μπαση , με την χαρακτηριστική γυναικεία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού , έρχεται με ολοκαίνουργιο τραγούδι και είναι έτοιμη να εκπλήξει με τις ολοκαίνουριες μουσικές της επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπό την καθοδήγηση δύο εκλεκτών και αναγνωρισμένης αξίας συνθετών, όπως είναι ο Νίκος Τερζής και ο “μεγάλος” Πάνος Φαλάρας, ξεκινούν μαζί ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο την… Ανδρική Ανωτερότητα.

Μάλιστα, το καθοριστικό βήμα της λαϊκής τραγουδίστριας από την Κατερίνη στο μουσικό πεντάγραμμο , σε μια συνεργασία που η ίδια βασίζει πολλά  αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα σε οπτικοποιημένη μορφή εντός ημερών .

Δείτε το πρώτο δείγμα των γυρισμάτων του video clip, όπου την σκηνοθετική καθοδήγηση έχουν αναλάβει οι πασίγνωστοι και καταξιωμένοι Pick Codes, σε φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το patrasgossipnews.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης