Από την στιγμή που μαθεύτηκε ότι η Άννα Βίσση στο πλευρό της στο μιούζικαλ «Οι καμπάνες του Edelweiss» θα έχει τον ανερχόμενο Αιμιλιανό Σταματάκη, άρχισαν και οι φήμες ότι κάτι παραπάνω από επαγγελματικό τρέχει μεταξύ τους. Οι κοινές βραδινές έξοδοι τους ήρθαν να ρίξουν και άλλο λάδι στην φωτιά των όσων λεγόντουσαν περί ερωτικής σχέσης. Σε συνέντευξή του στο ΕΓΩ, ο ηθοποιός απάντησε τελικά για το αν είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια.

Κυκλοφόρησαν διάφορα στη πορεία των προηγούμενων μηνών, μεταξύ άλλων ότι είσαι σύντροφος της Άννας Βίσση. Είναι αλήθεια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει μια μερίδα δημοσιογράφων που γράφει ότι θέλει, και ο κόσμος ερμηνεύει αυτά που διαβάζει όπως θέλει. Όπως αποδεικνύεται, ορισμένοι εξ αυτών γράφουν ότι τους κατέβει».

Άρα από ότι αντιλαμβάνομαι, είναι αναληθής η φήμη.

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Είναι τόσο κοινότοπο. Παίζει η τάδε πρωταγωνίστρια με τον δείνα και όλοι λένε ότι «τα έχουν». Δεν σταθήκαμε σε τίποτα ούτε δώσαμε καμία ουσιαστική σημασία. Γελάσαμε μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι σε έμαθε η Άννα Βίσση;

«Κάναμε πολύ παρέα. Συζητούσαμε για το έργο, μοιραστήκαμε στιγμές της πορείας του, οπότε ήρθαμε κοντά, μάθαμε πράγματα ο ένας για τον άλλον. Από την Άννα έμαθα πως αυτό που έχει αξία δεν είναι το να είσαι σταρ ή όχι όσο να εργάζεσαι πολύ σκληρά. Με δίδαξε ότι πρέπει να παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μην περιμένεις από τους άλλους ότι μπορείς να…

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης