Μετά τον χθεσινοβραδινό σάλο που προκλήθηκε στα όσα έγραψε η εκδότρια του Hello, Έλενα Μακρή κατά της Ελένης Μενεγάκη, άπαντες περίμεναν σήμερα την απάντηση της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε ευδιάθετη στην εκπομπή της και για αρκετή ώρα έκανε εκτενή αναφορά στο γέλιο και σε όλα αυτά που μας κάνουν να γελάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό της, το βιβλίο «Γελωτολογία»! Κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν έμμεση απάντηση της στην εκδότρια του περιοδικού!

«Εδώ είμαι! Με σύνθημα “Γελωτολογία”! Αυτά, έτσι, γιατί είναι συνθήματα που φέρνουν χαρά στη ζωή. Γελωτολογία», είπε όλο νόημα και ρώτησε την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής τι τους φέρνει στο μυαλό η συγκεκριμένη λέξη.

«Ευτυχώς, κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι που μας κάνει να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας! Βελτιώστε τη ζωή σας με τη βοήθεια της επιστήμης του γέλιου… αν δεν βρείτε κάτι γύρω σας να γελάσετε, υπάρχει επιστήμη θα τη βρούμε, θα τη συζητήσουμε. Το βιβλίο αυτό θεωρώ ότι σε κάποιους θα χρησιμεύσει πάρα πολύ», πρόσθεσε στην συνέχεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης