Η Τζένη Θεωνά έχει όλο το πακέτο, που λένε και στα talent shows. Είναι όμορφη και ταλαντούχα, αλλά δεν τη βλέπουμε ποτέ παρέα με πανελίστες και τηλεπερσόνες να βγαίνει τα βράδια και να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Αυτού του είδους η προβολή δεν την ενδιαφέρει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάνω τόσα όσα αντέχω και δεν σου κρύβω ότι, αν περάσουν τα χρόνια και μπορέσω να πάρω εγώ η ίδια τη διαχείριση της εικόνας μου στα χέρια μου και να κρίνω μόνο εγώ τι με συμφέρει και τι όχι, θα είμαι ακόμα πιο φειδωλή με τα Μέσα. Όταν έχεις κάτι να πεις για τη δουλειά σου, σαφέστατα και η προβολή είναι μέσα στα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Από εκεί και πέρα, όμως, για ποιον λόγο να κρέμεσαι καθημερινά στα περίπτερα; Το θέμα είναι το να καταλήξεις για ποιο πράγμα θέλεις ο κόσμος να ασχολείται μαζί σου. Για τη δουλειά σου ή για τον lifestyle τρόπο ζωής σου; Για το πού σε είδαν να ψωνίζεις ή να κάνεις μπάνιο ή για την καλλιτεχνική πρόταση που τους έκανες;».

Πλέον υπάρχουν άπειροι «celebrity», που είναι μόνο αυτό…

«Μια celebrity, ένας celebrity μπορεί να σταθεί πάνω στη σκηνή; Ένας άνθρωπος που έχει καλλιεργήσει με τόσο κόπο μια τέτοια glam εικόνα, μπορεί στη συνέχεια να αποσυνδεθεί από αυτή και να πείσει τον κόσμο με το έργο του; Προσωπικά νομίζω πως όχι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εποχή του lifestyle και των stars έχει ξεπεραστεί;

«Κατ’ αρχάς πιστεύω πως το lifestyle απομυθοποιήθηκε και η έννοια του… σταρ επίσης φαντάζει ντεμοντέ. Τι πάει να πει σταρ; Η Λαμπέτη, που ήταν ένα μαγικό πλάσμα, μια φυσιογνωμία που σε μαγνήτιζε, ήταν σταρ; Άσε που είναι απίστευτα βασανιστικό να μπαίνεις σε αυτό το καλούπι. Είναι απίστευτα σκληρό να υπηρετείς διαρκώς, ασταμάτητα την εικόνα σου και να κάνεις πάντα μόνο ό,τι θέλει ο κόσμος να κάνεις και όχι εσύ. Η μοναδική αληθινή σταρ σε αυτόν τον τόπο ήταν η Αλίκη και πιστεύω πως το πλήρωσε το τίμημα πάρα πολύ ακριβά».

ΠΗΓΗ: TV Έθνος

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης