H Madonna Louise Ciccone, υπήρξε πραγματικά πρωτοπόρος στο θέμα της γυναικείας εμφάνισης και ερμηνείας επί σκηνής, καθώς έθεσε τα θεμέλια για την άγρια θηλυκότητα των σημερινών τραγουδιστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lady Gaga, Katy Perry, Nicky Minaj, Kesha; Όλες ανεξαιρέτως, οφείλουν τη σταδιοδρομία τους στην αποφασιστικότητα και στην εκπαίδευση της Αμερικανής τραγουδίστριας, ώστε να εμφανίζεται ως μια πραγματική γυναίκα καλλιτέχνης, παρά ως μια κούκλα που ανοιγοκλείνει το στόμα της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, ήταν αυτή που ενθάρρυνε τις γυναίκες να προβάλλουν την σεξουαλικότητά τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό, καθώς όταν παρέλασε με το διάσημο κωνικό σουτιέν, αποτέλεσε την επιτομή της σεξουαλικής δύναμης, κάνοντας εκατομμύρια γυναίκες να την λατρέψουν γι’ αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά αυτό που κάποτε ήταν πρωτοποριακό αρχίζει να γίνεται μία κουρασμένη, παλιά τακτική στα χέρια της ίδιας γυναίκας που επηρέασε μια ολόκληρη γενιά.

Τώρα, η απόφαση και η εμμονή της 54χρονης Madonna να επιδεικνύει το ολοένα και πιο γυμνό, ομολογουμένως καταπληκτικό κορμί της πάνω στη σκηνή, μοιάζει περισσότερο με πράξη κυρίας που προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει για κάτι…

Η τάση της αυτή χτύπησε «κόκκινο» τη Δευτέρα στο Miami, όταν αποκάλυψε μόνο ό,τι θα έπρεπε να δει ένας μυημένος γυναικολόγος, αφού το string εσώρουχό της είχε ανέβει τόσο πολύ κάτω από το διχτυωτό καλσόν που μόλις και μετά βίας, κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα.

Μια φορά και έναν καιρό, η Madonna γνώριζε ενστικτωδώς τι θα ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που θα έπρεπε να κάνει. Σήμερα, δυστυχώς, φαίνεται να μην το γνωρίζει πια…

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης