Την ίδια εκκλησία όπου είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, το 1986, οι γονείς της επέλεξε η μεγαλύτερη κόρη της Βίκυ Λέανδρος και του Ένο Φράιχερ φον Ρούφιν για να παντρευτεί τον αγαπημένο της γιατρό.

Η 27χρονη Μιλάνα φον Ρούφιν είπε το «ναι» στον 35χρονο Λέον Μπρας, έχοντας στο πλευρό της τη φανερά συγκινημένη αλλά πάντα λαμπερή διάσημη τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο κτήμα Μπάστχορστ της οικογένειας, παρουσία 400 προσκεκλημένων.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 14.00, η απαστράπτουσα νύφη, φορώντας νυφικό του οίκου Basler, έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του πατέρα της και οδηγήθηκε στην εκκλησία Σεν Μαριέν, προκειμένου να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον αγαπημένο της Λεόν Μπρας, ο οποίος εργάζεται ως γιατρός και είναι διευθυντής σε νοσοκομείο του Αμβούργου.
Η Μιλάνα φον Ρούφιν, σύμβουλος επιχειρήσεων στο επάγγελμα, και ο γοητευτικός γιατρός είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια, ενώ αρραβωνιάστηκαν το φθινόπωρο του 2011.

Οι δυο τους δεν φάνηκαν να πτοούνται από το γεγονός ότι ο γάμος των γονιών της, του βαρόνου Ένο Φράιχερ φον Ρούφιν και της Ελληνίδας τραγουδίστριας, διαλύθηκε ύστερα από δεκαεννέα χρόνια, επιλέγοντας την ίδια πέτρινη εκκλησία νεογοτθικού ρυθμού και για τον δικό τους γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πρώην ζευγάρι, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, αφού κάθισε δίπλα-δίπλα τόσο στη διάρκεια της τελετής όσο και της δεξίωσης, που δόθηκε στους κήπους του κτήματος, κάτω από τα δέντρα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την επιλογή της κόρης μου. Τα εγγόνια είναι καλοδεχούμενα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της νύφης, τη στιγμή που η Βίκυ Λέανδρος απέφυγε να κάνει την παραμικρή δήλωση, καθώς ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Πηγή: Espresso
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης